Restaurant Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224

P + T + D = PROXIMITAT + TÈCNICA + DIVERSIÓ

El 2012, el restaurant va complir una de les seves il·lusions: fer el seu propi vi, tot un repte tenint en compte que era la nostra primera incursió en aquest món tan apassionant.
Buscant proximitat, la Terra Alta va ser l'escollida per a la producció del vi de Les Moles; partint d'una matèria primera excepcional aportem la nostra pròpia visió de com havien de ser els vins que anaven a acompanyar la nostra cuina.

Un blanc jove de garnatxa blanca i macabeu (la garnatxa blanca de la Terra Alta, premiada i reconeguda mundialment), una bomba de fruita blanca madura amb nervi i una grata acidesa.

Un negre jove elaborat a partir de garnatxa peluda i carinyena, amb uns tocs de Syrah i Merlot, amb molta fruita roja, amb la força de la joventut però rodó i elegant.

De nou, volíem unir sabors i aromes d'unes vinyes de gran tradició per obtenir un resultat final molt jove i fresc.

Un tercer vi, Les Moles Criança, garnatxa negra i syrah, amb dotze mesos de criança en grans barrils de 5.000 l., Amb una personalitat molt marcada i un llarg recorregut; fruita negra madura, tocs especiats i balsàmics, equilibrat i complex.

Carmen Sauch, propietària, maitre i sommelier, transmet aquest sentiment pel vi i per la nostra terra:

"La vinya és com un fill estimat ...
la terra on creix és fonamental,
però la mà que el bressola li farà ser únic.
Aquest vi és com els nostres fills,
un petit reflex del que som ".
(Carmen Sauch)

Finalment el 2016 vam realitzar el vi més personal de Carmen que porta el seu nom: Carmen`S, un joc de paraules que inclou el nom complet de Carmen Sauch amb la traducció en anglès del Vi de Carmen; un vi de macabeu de vinyes velles fermentat i criat 8 mesos en bóta de roure francès nova.
Un concepte diferent per a un vi molt gastronòmic que s'adapta a una cuina tan acurada com la de Les Moles. Carmen descriu així el seu vi:

“El meu vi es mostra viu, rialler, amb un esperit de lluita feroç contra l’avorriment.
A cada cop esdevé una sensació diferent, a cada minut es transforma, canviant la seva aparença d’innocent fragilitat per una altra sensual i voluptuosa.
És elegant i es mostra així,com vestir per a una gran festa.
Aquest macabeu de vinyes velles ha madurat vuit mesos en el ventre amorós de la fusta, com una mare protectora que li ha donat la força pel llarg viatge que li espera.
Carmen’S es el fruit d’una il·lusió… és el record del meu poble ple de vinya, del macabeu…
És la posada en escena de la pel·lícula de la nostra vida marcada per l’inconformisme… i és que, en el fons, som uns rebels i no ho sabíem.”

Carmen Sauch.

“El macabeu ens transportava a aquesta Ulldecona envoltada de vinya 50 anys enrere en el temps, del que tot just ens recordem ... Nostàlgia en estat pur.”

Vins Les Moles - Ulldecona


Les Moles Restaurant

Les Moles Events

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

Contacta per Whatsapp

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook


Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020

Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural