ULLDECONA SHOPPING NIGHT 2016 | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


1/9/2016

Les Moles  : ULLDECONA SHOPPING NIGHT 2016
Les Moles  : ULLDECONA SHOPPING NIGHT 2016

La setmana passada es van celebrar les Festes Majors d’Ulldecona 2016 i un any més LES MOLES va treure la seva cuina al carrer amb la Shopping Night. 
Enguany vam voler portar un tastet de la cuina que fem al nostre germà menut: el ¡¡MOLA!! Gastrobar de Peníscola. 
La posada en escena que es va fer a la Plaça Sales i Ferré de la població volia recrear l’ambient desenfadat i casual del local del gastrobar a Peñíscola. L’equip de LES MOLES va pensar que era la festa idónea per mostrar la cuina del ¡¡MOLA!! a Ulldecona, una cuina informal a base de tapes i racions ideal per compartir. 

Les Moles  : ULLDECONA SHOPPING NIGHT 2016

Les Moles  : ULLDECONA SHOPPING NIGHT 2016

¡¡MOLA!! Gastrobar és unaa nova proposta gastronòmica atractiva i desenfadada amb la cuina del xef de LES MOLES Jeroni Castell. El local del gastrobar està situat a Peñíscola a 50 metres del passeig marítim, amb ambient informal i casual és el lloc idoni per reunir-se amb amics, companys de feina o per un àpat informal. A ¡¡MOLA!! Gastrobar ofereix la seva visió particular i  tècnica  de les tapes de sempre i altres de noves. La cuina del  gastrobar es defineix com divertida, jove i, sobretot,  per  compartir, basada en el producte, la creativitat i l’originalitat. 

Així vam presentar el gastrobar a tots aquells que el passat dimarts van passar per la plaça Sales i Ferré on vam desplaçar la cuina i l’equip de LES MOLES per celebrar la Shopping Night 2016. Vam oferir dues propostes per al públic, la primera un menú tancat en el que podien degustar diversos plats de la carta del ¡¡MOLA!! i d’altra banda per aquells que només volien prendre alguna cosa diposavem d’una carta de tapes i begudes. 

Les Moles  : ULLDECONA SHOPPING NIGHT 2016


Les Moles  : ULLDECONA SHOPPING NIGHT 2016

Les Moles  : ULLDECONA SHOPPING NIGHT 2016

Va resultar una gran nit on coneguts, amics i noves cares vam passar a visitar-nos i van poder gaudir de la cuina a l’aire lliure de LES MOLES amb el toc diferent del ¡¡MOLA!! Gastrobar.


 

Les Moles Restaurant

Les Moles Events

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

Contacta per Whatsapp

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook


Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020

Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural