SOPAR PRESENTACIÓ DE LES JORNADES GASTRONÒMIQUES 2017 | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


14/3/2017

 Les Moles  : SOPAR PRESENTACIÓ DE LES JORNADES GASTRONÒMIQUES 2017 

El passat divendres 10 de març, a les 21 hores, el Restaurant Les Moles va presentar Les Jornades Gastronòmiques 2017 amb el Menú Postveritat. Al voltant de 35 persones van assistir a l’estrena oficial del nou menú degustació. Enguany per acompanyar les noves creacions de la cuina de Les Moles es va comptar amb la presència el Celler Castell d’Encus de Raül Bobet.

Raül Bobet, enginyer químic i doctor en enologia, va presentar el seu projecte personal, la seva aventura pirinenca: el celler Castell d’Encus, que ha posat una punta de llança en una de les zones més altes de la DO Costers del Segre. La finca compta amb 23 hectàrees de vinya de varietats com ara cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, pinot noir, syrah, petit verdot, sauvignon blanc, riesling, Semillon i Albariño. Al costat de la recuperació dels mètodes més antics i tradicionals, el celler es caracteritza també per l’ús de la tecnologia més avançada i una filosofia basada en la investigació i l’experimentació. Resultat de tot això són uns vins amb estil propi, frescos, complexos i de gran personalitat que els comensals que van assistir a la presentació de les Jornades van poder degustar acompanyats de les classes magistrals de l’enòleg.

El menú Posveritat consta de  les 20 noves creacions de la cuina de Les Moles, amb les quals els comensals es van tornar a sorprendre amb presentacions molt creatives i divertides i sabors sorprenents.

 Les Moles  : SOPAR PRESENTACIÓ DE LES JORNADES GASTRONÒMIQUES 2017 

El menú degustació 2017 és el “Menú Postveritat”, un menú on la veritat no importa. L’emoció i l’experiència personal són més importants que La Veritat.


 MENÚ POSTVERITAT

 

Les Moles Restaurant

Les Moles Events

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

Contacta per Whatsapp

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook


Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020

Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural