SOPAR "A 4 MANS" DIVENDRES 8 DE DESEMBRE | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


9/11/2017

La nit del dia 8 desembre celebrarem l’últim acte de commemoració del 25è Aniversari de Les Moles, només a falta de la presentació del llibre que serà la propera primavera. Un sopar "A 4 mans" amb els xefs Joan Bosch i Jeroni Castell.

Les Moles  : SOPAR "A 4 MANS" DIVENDRES 8 DE DESEMBRE 

El dia 5 de desembre complim els 25 anys de l’obertura de portes del nostre restaurant i volem celebrar-ho amb la vostra companyia la nit del divendres dia 8 de desembre amb un acte molt especial: un sopar cuinat "A 4 mans".
L’escollit per compartir fogons amb Jeroni ha estat Joan Bosch, del restaurant Can Bosch. A Jeroni li feia molta il·lusió que fos ell, ja que, a part de ser l’Estrella Michelin més antiga de la província, fa 18 anys ell, Jeroni, va estar d’estatger a Can Bosch. Una experiència que li va servir no només pel que va aprendre sinó també pels consells que va rebre de Joan durant la seva estada. Des de llavors Jeroni té un gran afecte i admiració a Joan i la seua família.

El resultat d’aquests dies passats a Can Bosch va ser una revolució a la cuina de Les Moles, "un abans i després" que va marcar el camí ha seguir per arribar on som ara. Quan ara fa quatre anys ens van donar l’Estrella Michelin Jeroni va voler fer la celebració l’equip de Les Moles a Can Bosch, ja que "allí va ser on va començar tot".

Per aquest dia tenim preparada també una sorpresa per a tots els assistents:
La presentació d’un nou producte molt especial creat per la nostra casa.

 

Les Moles Restaurant

Les Moles Events

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

Contacta per Whatsapp

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook


Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020

Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural