Projecte "LES MOLES; UNA ESTRELLA MICHELIN A CASA" ★ | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


24/11/2021Projecte "LES MOLES, UNA ESTRELLA MICHELIN A CASA" 
"Les Moles, una Estrella Michelin a casa" té com a objectiu aproximar la nostra cuina a totes les cases. Per això, hem basat la filosofia d’aquest projecte en l’elaboració de productes amb ingredients de primera qualitat que podreu adquirir a alguns supermercats Condis Live* i a les vostres botiges de proximitat; de manera que tothom sigui capaç d’elaborar un àpat d’Estrella Michelin a casa seva. 


*(consultar disponibilitat del producte amb el supermercat en concret)

PUNTS DE VENTA

· Cafe Fleca Feliu - Ulldecona
· Verduleria Josep Passalamar - Ulldecona
· Carn i Elaborats Beltran (Mercat Municipal) - Vinaròs
· Bacallaners Sorolla - Tortosa 
· Carns Querol - La Sénia
· Carnisseria Inma - Godall
· Pròxim Silvia - Xerta 
· Coaliment – Alcanar
· Cepromar – L’Ampolla 
· Glop’s – Tarragona


Les Moles : Projecte "LES MOLES; UNA ESTRELLA MICHELIN A CASA" ★ Les Moles : Projecte "LES MOLES; UNA ESTRELLA MICHELIN A CASA" ★ Les Moles : Projecte "LES MOLES; UNA ESTRELLA MICHELIN A CASA" ★ 

Els productes que trobareu disponibles son: 

 • Croquetes de pernil ibèric (Sorprenents): Un dels sabors més clàssics en una croqueta que us sorprendrà, amb una textura extremadament suau en contraposició a l’cruixent arrebossat i gran presència del sabor d’un pernil ibèric d’una qualitat excel·lent.

 • Croquetes de sobrassada (Intenses): Es tracta d’una croqueta poc habitual en el mercat que combina la suavitat de la textura de la nostra massa amb la intensitat d’una molt bona sobrassada de Porc Duroc.

 • Croquetes de Foie (Exclusives): L’exclusivitat innata d’un producte com el foie, portat a una de les elaboracions culinàries més tradicionals, la croqueta.

 • Croquetes de Pollastre al curri (Diferents): Les croquetes de pollastre són un altre clàssic, però aquestes, amb una combinació d’espècies, entre les quals predomina el curri, i la nostra massa de textura extremadament suau les fan diferents de totes les altres.

 • Croquetes de Llagostins (Elegants): Una croqueta feta amb un producte elegant per definició, el llagostí, acompanyat amb la nostra massa extremadament suau i un arrebossat cruixent que eleven la seva elegància a un altre nivell.

 • Mix de croquetes (Divertides): El mix de croquetes conté 2 de pernil ibèric, 2 de sobrassada, 2 de foie i 2 de llagostins.

 • Canalons de pollastre de corral i foie amb beixamel de bolets: Jeroni ha basat la seva versió en els canelons de la seva àvia, realitzats amb un rostit de pollastre i el seu fetge. Ell ha volgut anar més enllà, utilitzant un pollastre de corral criat en llibertat total al Delta de l’Ebre, a la prestigiosa granja Luisiana, i substituint el fetge de pollastre per un foie-gras d’ànec de primeríssima qualitat. A més, ha inclòs ceps en l’elaboració de la beixamel de forma subtil, combinant-ho amb la resta de sabors. El resultat són uns canalons tradicionals però alhora, diferents, en els quals prima la qualitat del producte.

 • Bunyols de bacallà: Un clàssic típic de Setmana Santa i a la vegada diferent a tot el que trobareu al mercat. 

 • Ensaladilla russa: La nostra versió. La nostra versió de l’ensaladilla està basada en la recepta russa original, una recepta que vam tenir el plaer de degustar gràcies a un membre del nostre equip i que ens va fascinar de tal manera que simplement substituïm els salaons, peix utilitzat en la recepta original russa, per la tonyina, per adaptar-la als gustos de la nostra cultura.

 
 • Projecte "LES MOLES; UNA ESTRELLA MICHELIN A CASA" ★
 • Projecte "LES MOLES; UNA ESTRELLA MICHELIN A CASA" ★
 • Projecte "LES MOLES; UNA ESTRELLA MICHELIN A CASA" ★
 • Projecte "LES MOLES; UNA ESTRELLA MICHELIN A CASA" ★
 • Projecte "LES MOLES; UNA ESTRELLA MICHELIN A CASA" ★
 • Projecte "LES MOLES; UNA ESTRELLA MICHELIN A CASA" ★
 • Projecte "LES MOLES; UNA ESTRELLA MICHELIN A CASA" ★
 
 

Les Moles Restaurant

Les Moles Events

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

Contacta per Whatsapp

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook


Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020

Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural