JERONI PREMI DO CATALANES D’OLI EN LA CATEGORIA CUINER | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


4/11/2016

El passat dia 3 de novembre el vicepresident del Govern Honorable Senyor Oriol Junqueras va lliurar a Jeroni Castell, el xef de Les Moles, el Premi Denominacions d’Origen Catalanes d’Oli en la categoria de cuiner. Premi que atorguen les cinc denominacions d’origen protegides d’oli d’oliva de Catalunya –Siurana, Les Garrigues, Terra Alta, Baix Ebre-Montsià i Empordà.

Els premis, que van néixer l’any 2011 amb l’objectiu de promocionar l’oli verge extra amb aquest distintiu de qualitat i donar-los a conèixer en les grans àrees de consum, volen reconèixer els professionals, investigadors, cuiners i institucions que han destacat en la seva tasca de difusió de l’oli d’oliva verge extra.


Aquest guardó ens va agafar per sorpresa però n’estem molt satisfets, ja que com ja sabeu l’oli d’oliva és un producte estrella a la cuina del Restaurant LES MOLES i perquè en les edicions anteriors els guardonats van ser cuiners de tant de prestigi com Santi Santamaria a títol pòstum, Carme Ruscalleda, Pep Nogué i Nandu Jubany.

Moltes gràcies!

 Les Moles  : JERONI PREMI DO CATALANES D’OLI EN LA CATEGORIA CUINER 

Els productes amb DOP tenen una reputació lligada al seu origen i unes característiques de qualitat essencialment o exclusivament donades per les varietats d’oliva i el medi geogràfic on es produeixen i s’elaboren, considerant els factors naturals i humans. La producció, la transformació i l’elaboració del producte han tingut lloc, exclusivament, a la zona geogràfica que li dóna el nom. 
Catalunya té uns olis d’oliva excel·lents emparats per aquests distintiu de qualitat, diferents en color, sabor i aroma segons el territori de procedència. La varietat de l’oliva, l’entorn natural, les característiques orogràfiques del territori, el clima, les pràctiques de cultiu i d’extracció són els factors que determinen la personalitat pròpia de cada un d’aquests olis amb certificat de qualitat.

El jurat dels premis el conformen els presidents de les cinc denominacions d’origen protegides catalanes d’oli, què són Jaume Roé, president de la DOP Oli del Baix Ebre-Montsià, Simon Casanovas, president de la DOP Oli de l’Empordà, Enric Dalmau Carré, president de la DOP Les Garrigues, Antoni Galceran, president de la DOP Siurana, i Josep Pere Colat, president de la DOP Oli Terra Alta.

 Les Moles  : JERONI PREMI DO CATALANES D’OLI EN LA CATEGORIA CUINER 

Les Moles  : JERONI PREMI DO CATALANES D’OLI EN LA CATEGORIA CUINER categoria reconeixements

 

Les Moles Restaurant

Les Moles Events

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

Contacta per Whatsapp

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook


Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020

Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural