L’OLI D’OLIVA A CATALUNYA | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


Les Moles  : L’OLI D’OLIVA A CATALUNYA

La dieta Mediterrània és el patró d’alimentació més saludable i més eficaç en la prevenció de les malalties cròniques. Aquest patró d’alimentació propi dels pobles que vivim al voltant de la mar Mediterrània es basa en el consum d’oli d’oliva com a principal font de greix entre d’altres productes.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha editat un Dossier Tècnic dedicat a l’oli amb l’objectiu de donar a conèixer quin és l’estat de l’art de l’oli a Catalunya i posar de manifest tot el que han fet tots els agents implicats al llarg d’aquest anys amb l’únic objectiu d’obtenir uns olis excepcionals.

Dossier tècnic L’Oli d’oliva a Catalunya (Feu clic a l’enllaç per veure el document)

El restaurant Les Moles té com a tret indispensable i distintiu l’ús de productes de qualitat i proximitat per a la seva cuina, i evidentment un d’aquest productes és l’oli d’oliva. Al mateix dossier trobem una entrevista a Jeroni Castell com a xef que ha treballat i treballa amb l’oli d’oliva, i que reconeix el producte com a element de qualitat imprescindible a la seva cuina. En aquesta entrevista Jeroni ens dóna la seva opinió sobre l’oli d’oliva català i les seves qualitats organolèptiques i gastronòmiques. Ens deixa clar que encara es pot treure molt més profit d’aquest producte de qualitat. “En un futur l’oli d’oliva verge extra tindrà un paper encara més destacat en la gastronomia mundial”.
Les Moles  : L’OLI D’OLIVA A CATALUNYA

 

Les Moles Restaurant

Les Moles Events

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

Contacta per Whatsapp

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook


Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020

Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural