2ª EDICIÓ NITS D’ESTIU A LES MOLES | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


2/6/2021


2ª EDICIÓ NITS D’ESTIU A LES MOLES


Les Nits d’estiu que organitzem des de Les Moles aquest 2021, són essencialment DOS, i enguany ja avancem que seran musicals, i les dediquem a dos estils de música molt diferents.


Inaugurarem el cartell el dia 16 de juliol , amb l’acompanyament d’un piano i una de les veus més internacional i important del BOLERO. L’artista cubà i nacionalitzat mexicà, FRANCISCO CÉSPEDES, més conegut com a PANCHO CÉSPEDES.


Céspedes és compositor, intèrpret, escriptor, actor... un artista que destaca pel conegut ”filin”, un moviment de música sorgida a Cuba que és una mescla de bolero amb jazz. Ha posat veu a pel·lícules, com ara “la Princesa y el Sapo”  El “Libro de la Selva, de Disney . Compositor de cançons per altres artistes, com Luis Miguel, no en va és considerat com una de les figures cumbres de la composició de parla hispana.


D’una gran dilatada carrera musical, ha participat en festivals, com el de  Viña del Mar, ha obtingut diverses nominacions als grammy i als grammy llatins. És justament després de l’èxit assolit al festival Viña del Mar, va treure l’àlbum VIDA LOCA que es va convertir en un dels més exitosos i algunes de les cançons es van col·locar en els primers llocs a les llistes de popularitat del mon sencer; i el va portar a fer extenses gires visitant els països més importants de llatino amèrica i Europa i a recollir fins quíntuple disc de platí, el millor àlbum llatí,  i el premi Ondas com artista revelació.


Pancho Céspedes estarà el dia 16 de juliol actuant a l’escenari de Les Moles per a un grup limitat de persones, que tindran el privilegi de gaudir d’un veu acompanyada al piano sota les estrelles en una nit  d’estiu.


Venta d’entrades fent CLICK AQUÍ


Les Moles  : 2ª EDICIÓ NITS D’ESTIU A LES MOLES


Aproximadament al cap d’un mes tindrà lloc la segona NIT D’ESTIU, amb un estil musical radicalment oposat, el POP, i serà el dia 20 d’agost que LES MOLES rendirà tribut a MECANO, el grup musical que va trencar motlles als anys vuitanta i va marcar tota una generació; han passat 29 anys des de que MECANO va presentar la seva darrera gira AIDALAI Tour , i dos generacions després la seva música continua molt present entre el gran públic.


Per commemorar el 25è aniversari d’aquesta darrera gira de MECANO, es va gestar el projecte  HIJA DE LA LUNA, com un projecte homenatge al grup. Un concert que ofereix al públic una reproducció clonada que sobrepassa el tribut, convertint-se en tot un espectacle musical.


Amb Robin Torres com a protagonista (cantant i actriu), HIJA DE LA LUNA ha protagonitzat més de 250 concerts per tota la geografia espanyola i llatinoamerica, convertint-se en un dels shows de referència de l’escena musical.


Amb la pujada a l’escenari de Les Moles d’aquest gran SHOW HIJA DE LA LUNA homenatgerem des de les Terres de l’Ebre  MECANO.


Venta d’entrades fent CLICK AQUÍ 


Les Moles  : 2ª EDICIÓ NITS D’ESTIU A LES MOLES

 

Les Moles Restaurant

Les Moles Events

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

Contacta per Whatsapp

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook


Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020

Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural