¡¡MOLA!! EL NOU GASTROBAR DE PENÍSCOLA | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


Les Moles  : ¡¡MOLA!! EL NOU GASTROBAR DE PENÍSCOLA

El 29 març 2015 vam obrir les portes al públic el nou gastrobar ¡¡MOLA!!, un nou local a Peníscola amb la cuina i direcció de Jeroni Castell reconegut amb una estrella Michelin al seu restaurant Les Moles (Ulldecona). El local està ubicat a Peníscola, a l’avinguda Espanya n. 4, a 50 metres del passeig marítim de la ciutat al mar.

Jeroni Castell, propietari i xef de Les Moles, emprèn aquesta nova aventura en ¡¡MOLA!! Gastrobar amb una proposta gastronòmica atractiva i desenfadada, pretenent buscar nous reptes i apropar-se a un nou tipus de client, amb plats i elaboracions fresques i divertides, però molt cuidades.

Jeroni afirma "Estic molt il·lusionat amb aquest nou projecte perquè em permet donar una nova versió de la cuina més informal i fresca, sense perdre de vista l’exigència que des de sempre ens hem imposat."

Al gastrobar, amb capacitat, entre menjador i terrassa, per 90 comensals, l’ambient informal i casual es respira fins en les seves parets de guix i els sòls de fusta, aconseguint al local una imatge fresca i desenfadada. Un lloc idoni per reunir-se amb amics, companys de feina o clients després d’una jornada laboral o per a un dinar informal.

¡¡MOLA!! Gastrobar ofereix la seva visió particular de les tapes de sempre. En l’apartat de vins trobarem vins procedents de diverses denominacions d’origen, servits tant a copes com en ampolla. La carta de vins ha estat elaborada per Xavi Llopis, director i maître del nou local.

La cuina d’aquest nou gastrobar es defineix com divertida i jove, basada en el producte i la creativitat. ¡¡MOLA !! Gastrobar ofereix cuina d’alta qualitat per a tots els públics. 


etiquetes Mola, gastrobar


categoria ¡¡MOLA!!

 

Les Moles Restaurant

Les Moles Events

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

Contacta per Whatsapp

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook


Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020

Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural