CONCURS NOU ANUNCI DE BODES: ELISAVA – LES MOLES | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


 Les Moles  : CONCURS NOU ANUNCI DE BODES: ELISAVA – LES MOLES

Des de fa mesos a Les Moles ens hem endinsat en un projecte molt divertit per trobar la millor idea per al nou anunci de bodes del Restaurant.

A partir d’un conveni entre el Restaurant Les Moles, l’Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona ELISAVA, i amb la col·laboració de tres publicistes de l’agencia *SCPF, que en l’àmbit personal participaran en el projecte, es va crear un concurs en el qual alumnes de “Màster de disseny i comunicació” havien de proposar les seves idees per al nou anunci de bodes de Les Moles. L’alumnat es va organitzar en sis equips interdisciplinaris compostos per un nombre entre 3 i 4 membres. Cada grup presentarà una proposta creativa però només un serà el guanyador. L’anunci guanyador, que serà elegit a finals d’aquest mes de febrer, el presentarem de cara a la primavera vinent.

Els creatius que ens estan acompanyant durant tota aquesta divertida aventura han estat els creadors de campanyes tan conegudes com la de IKEA amb "La república independiente de mi casa" o EVAX amb el "Hola, soy tu menstruación". No ens cansarem de dir que estem contentíssims i orgullosos que persones amb tant talent creatiu i tan renom estiguin col·laborant amb un projecte de casa nostra. Josep Maria Piera, Toni Segarra i David Caballero, creadors de campanyes amb repercussió en l’àmbit nacional com la del Banc Sabadell o BMW, i reconeguts a títol personal també per la seva feina com a distingits creatius publicitaris.

La presa de contacte entre tots els participants al concurs va ser el passat mes d’octubre quan els alumnes van visitar el nostre restaurant, van poder veure de les instal·lacions i a la vegada van gaudir d’un menú especialment dissenyat per a ells, en qual van poder descobrir quina és la cuina de Les Moles, amb aperitius al jardí inclosos.

Les Moles  : CONCURS NOU ANUNCI DE BODES: ELISAVA – LES MOLES 

Setmanes després part de l’equip del Restaurant Les Moles hem fet successius viatges a Barcelona per a que els alumnes d’Elisava participants al concurs ens anessin presentant quin era l’enfocament que li estaven donant a la seva idea, de manera que des del restaurant els anéssim guiant per bon camí i resolent dubtes.

Aquesta setmana va ser la última visita “de cortesia” ja que el pròxim dia que els anirem a veure ens faran la presentació final i donarem el veredicte del equip i la idea guanyadors.

Des d’aquí donem les gràcies per la seva implicació i col·laboració en aquest projecte als professors de Elisava, escola que promou l’educació, el coneixement, la recerca, el desenvolupament i la innovació en l’àmbit del disseny, l’enginyeria i la comunicació, i als publicistes que tenim l’honor que col·laboren amb natros.

 

Les Moles Restaurant

Les Moles Events

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

Contacta per Whatsapp

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook


Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020

Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural