"A LES MOLES SEGUIM ESTUDIANT I APRENENT" Carmen | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224Les Moles  : "A LES MOLES SEGUIM ESTUDIANT I APRENENT" Carmen

"Quan penso en els inicis del restaurant, ni jo mateixa em puc creure el que va passar...
Dir-vos que està no era la meua vocació però que el destí l’amor i la necessitat em van portar a encarregar-me del menjador del restaurant. Lo meu fill Pau a penes tenia 3 mesos de vida quan vam agafar els "pataquets" i vam pujar a viure i a treballar a Les Moles; érem joves, feliços, atrevits, ignorants de l’ofici de la restauració però amb moltes ganes d’aprendre, tantes, que 25 anys després ja no som joves ni ignorants però molt feliços i atrevits i seguim estudiant i aprenent, i tenim ganes de menjar-nos el món...
Els nostres pares, en diferents etapes del nostre recorregut, sempre ens han ajudat, a tots els nivells a pujar el restaurant, no els podíem fallar, i així va ser com això es va convertir en la nostra vida: era casa nostra i el nostre negoci.
Va ser una etapa molt bonica però extremadament dura a la vegada; jo estava pluriempleada: treballava a la botiga de mobles del meu pare, Mobilandia i quan sortia donava els dinars i sopars del restaurant; trobo a faltar d’aquella època, el tipet que se’m va posar de tant treballar.
El 2006 la cuina de Les Moles, ja era un referent a la zona però la sala no estava al mateix nivell, tal com em va fer saber un client, crec que de mala fe, però que em va fer despertar i em va portar a una revolució personal i laboral que va marcar un abans i un després.
El primer curs de vins el vaig fer a Tortosa. Eren 25 hores en total i una vegada a la setmana sortia en estampida, encara amb gent dinant al menjador, per poder arribar a l’hora. Allí va començar realment la meua inquietud i els meus coneixements, l’ànsia de voler saber més i més sobre un món tan apassionant.
Allí em van ensenyar moltes coses bàsiques com organitzar la carta de vins, i este va ser el inici de totes les alegries que ens ha donat la nostra carta: el 2008 va guanyar el 2 premi al Cartavi, que premia a les millors cartes de vins catalans, i l’any següent el 2009 vam quedar finalistes. El millor va arribar al 2015 quan la nostra carta de vins va guanyar el primer premi de la convocatòria. Molt contents i satisfets aquest any ja no ens hem presentat als premis Cartavi.
Tinc la satisfacció d’haver tret el títol de sommelier professional després de dos anys de "sacrificar" els dies de festa per assistir a la URV a Tarragona; ha sigut una experiència fabulosa i he conegut persones fantàstiques i valuoses que m’han ajudat a seguir endavant.
A poc a poc, el món del vi ha anat envoltant la nostra trajectòria; sabeu que fem el nostre propi vi, l’heu begut moltes vegades i estem molt orgullosos de ser dels pocs restaurants catalans que poden presumir d’això. Ara, amb més coneixements sobre aquest món apassionant, he volgut crear un nou vi per celebrar els 25 anys de Les Moles; un vi que explica qui som, d’on venim, les nostres arrels i on volem arribar.
Fer un vi seguint els meus criteris personals amb unes vinyes velles de Macabeu, recordant als nostres avantpassats quan el nostre paisatge, el nostre poble, Ulldecona, estava envoltat de vinya d’aquesta varietat. És un vi fermentat i criat en bóta, de llarg recorregut, molt gastronòmic i delicat que aviat us presentarem com el vi top de Les Moles: el meu vi."

Carmen Sauch

 

Les Moles Restaurant

Les Moles Events

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

Contacta per Whatsapp

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook


Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020

Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural