"CAFÉ QUIJANO" AL RESTAURANT LES MOLES | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


6/8/2016

Les Moles  : "CAFÉ QUIJANO" AL RESTAURANT LES MOLES

El passat dissabte dia 30 de juliol el conegut grup musical Café Quijano va actuar a l’escenari del jardí de LES MOLES en el marc del sopar concert d’estiu del restaurant. Una actuació espectacular precedida per un gran sopar estil Les Moles.

El restaurant LES MOLES va celebrar el seu ja tradicional sopar concert d’estiu amb el grup CaféQuijano. El sopar Concert com el seu nom indica consisteix en un sopar, amb aperitius i barra lliure inclosos, als jardins del restaurant i després un concert en directe del que els comensals en gaudeixen des de la mateixa taula on han estat sopant.

Aquest any el sopar va començar amb aperitiu molt divertit sota la coberta del jardí: "El Mercat de LES MOLES" en el que els assistents havien d’anar de parada en parada del mercat "comprant" allò que els venia de gust. La carnisseria, la peixateria, la parada d’ous, forn de pa, les olives i encurtits, i el bar eren les parades que es podien trobar a aquest original mercat. Un cop acabat l’aperitiu tothom va asseure’s al seu lloc a gaudir del plat de peix "Lluç amb suquet mariner i nyoquis de patata", el plat de carn "Caneló d’ànec amb purés de fruita" i l’original postra "Garrofa pareix, plàtan és...".

Les Moles  : "CAFÉ QUIJANO" AL RESTAURANT LES MOLES

I després del postra ve el cafè i aquest cop per partida doble, amb el cafè al davant va començar el concert del grup Café Quijano, un concert en acústic impressionant envoltats de l’incomparable marc de la pedrera de Les Moles. La gent ho va passar estupendament cantant les cançons i rient amb els comentaris dels artistes que, al ser un concert en petit comitè, és van mostrar molt propers.

Una nit espectacular que quedarà a la memòria de tots els assistents i també de tota la família de LES MOLES.

Les Moles  : "CAFÉ QUIJANO" AL RESTAURANT LES MOLES


etiquetes events propis, les moles

 

Les Moles Restaurant

Les Moles Events

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

Contacta per Whatsapp

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook


Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020

Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural