LES MOLES, RESTAURANT ESTRELLA MICHELIN, EL MILLOR LLOC PER A LA TEVA BODA A ULLDECONA | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


Els espais de bodes


Durant el 2019 al Restaurant Les Moles hem inaugurat els nous jardins que consten de diferents espais ideals per celebrar la vostra boda, les bodes de plata o el vostre aniversari de bodes. En definitiva, la boda dels vostres somnis.Increïblement il·luminats i als peus de l’antiga pedrera, tot està pensat fins a l’últim detall: 


·Zona de cerimònies 

Bancs fets de pedra d’Ulldecona i un preciós altar perquè la vostra boda estigui plena de màgia

·La pèrgola 

El millor lloc per degustar els aperitius dignes d’un restaurant Estrella Michelín, un ampli espai perquè els convidats de la vostra boda disfrutin des del principi.

·Escenari

Per poder ballar amb tots els invitats a la vostra boda i divertir-vos durant hores.

·Zona chill-out

Un lloc on els convidats de la vostra boda puguin relaxar-se. 


Si preferiu fer el convit de bodes a l’interior, disposem d’un saló de banquets amb una capacitat per 370 persones. Un saló que es caracteritza per la seva elegància i una il·luminació càlida i acollidora convertint-lo en perfecte per celebrar la vostra boda.

El Restaurant Les Moles també disposa de pàrquing per un total de 250 automòbils facilitant la vinguda dels invitats a la vostra boda a Ulldecona. Una boda amb la garantia d’un restaurant Estrella Michelin, un lloc perfecte no només per casar-se, sinó, per fer una boda original.


Serveis que ofereix per a la teva boda

El personal del restaurant posarà tot de la seva part per aconseguir que la vostra boda sigui perfecta. Per a aquest fi s’ofereixen una sèrie de serveis de la millor qualitat:

Connexió Internet als salons. Perquè els assistents a la vostra boda puguin estar connectats compartint els millors moments

·Projector audiovisual 

Perfecte per a compartir grans moments amb els nuvis i fer-los-hi un regal de boda especial.

·Megafonia

Si voleu dir als 4 vents els feliços que esteu amb la vostra boda tenim un servei de megafonia que us ho posarà molt fàcil.

·Animacions i espectacles 

Voleu complementar la vostra boda amb un espectacle? Feu-nos la petició que vulgueu per fer que la boda sigui la més divertida.


·Escenari exterior

Música en viu sobre un escenari exterior, envoltat d’una paret de pedra natural. El vostre primer ball de bodes en un entorn natural increïble. Podeu triar entre una selecció de grups i dj’s o bé, portar l’animació musical que a vosaltres us agradi més per a la vostra boda.


Gastronomia

La cuina està liderada pel propietari del Restaurant Les Moles, Jeroni Castell. Ell i el seu equip utilitzen les més innovadores tècniques per a treballar amb els productes de millor qualitat del mercat que els hi va valer guanyar una Estrella Michelin l’any 2014 i que han anat revalidant any rere any i que apliquen perquè el menú de la teva boda sigui a l’altura de les estrelles.

Gràcies al seu estil gastronòmic aconsegueix crear uns plats creatius i actuals que destaquen per la seva frescor i naturalitat que el converteix en un dels millors restaurants dels Terres de l’Ebre.

I per a posar el fermall d’or a unes noces inoblidables, us ofereixen tots els vins del seu celler. Carmen Sauch s’encarregarà d’ajudar-vos a triar el vi que millor vagi amb el menú de la vostra boda.


Localització

Al terme municipal d’Ulldecona, en un entorn privilegiat i acollidor. Un espai molt especial, creat per convertir la teva boda en exclusiva i màgica.etiquetes bodes, casaments, ulldecona, bodes ulldecona, estrella michelin, montsià, bodes plata, bodes or, lluna de mel

 

Les Moles Restaurant

Les Moles Events

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

Contacta per Whatsapp

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook


Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020

Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural