PREMI CARTAVI 2015 | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


Les Moles  : PREMI CARTAVI 2015

El passat dia 2 desembre es van entregar els premis CARTAVI 2015, organitzats per l’Associació Vinícola Catalana. Aquest guardó que distingeix a dotze restaurants catalans i es reconeix la suma d’esforços i la dedicació de les persones que han treballat i treballen per la qualitat dels vins catalans a través de la figura dels Consells Reguladors de les Denominacions d’Origen, entitats que uneixen els productors i elaboradors.

En aquest edició, CARTAVI ha distingit els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze DO catalanes.

L’entrega de premis es va fer al Palau Reial de Pedralbes de Barcelona a les 18’30 hores. Carmen i Jeroni van marxar per recollir-ho des d’Ulldecona, al acabar el servei de migdia del restaurant i amb temps una mica just... Al arribar a Barcelona, com no és d’estranyar a la ciutat, es van trobar amb cues i retencions, i després d’una gimcana per trobar aparcament arribaven al Palau a les 20 hores. Al arribar es van trobar amb tots els assistents ja sortint de l’acte, i amb una mica de vergonya es van quedar a la porta sense saber si entrar o no. La sorpresa va ser quan uns coneguts d’un altre restaurant els vn dir "Enhorabona pel premi, heu guanyat vatros!"... Llavors va ser quan, contentíssim per la notícia, es vam decidir a entrar, van fer una entrega del premi una mica simulada per a poder fer la foto però que van rebre amb la major de les il·lusions.

Enhorabona Carmen per la feina feta i per aquest guardó tan merescut.


etiquetes premis, reconeixement, CARTAVI, vi, carta


categoria reconeixements

 

Les Moles Restaurant

Les Moles Events

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

Contacta per Whatsapp

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook


Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020

Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural