CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224P + T + D = PROXIMITAT + TÈCNICA + DIVERSIÓ


Al 2012, amb la il·lusió d'engegar nous projectes i encarar nous reptes, varem iniciar la producció de vins propis 'LES MOLES', fets a Batea, DO Terra Alta.

La nostra finalitat a l'hora d'emprendre aquest camí no era simplement la de crear un nou producte relacionat amb la cuina, sinó que anàvem més lluny. Volíem fer un reconeixement a la nostra terra, a les nostres vinyes i a la nostra gent, i la nostra manera de fer-ho era elaborant un vi de qualitat a partir d'unes vinyes molt especials.

Per el vi blanc, com fem amb els nostres plats, volíem unir vanguardia i tradició en una mateixa ampolla, el present amb el passat. La Garnatxa blanca de la Terra Alta, premiada i reconeguda mundialment, li aporta força i personalitat d'un raïm jove, que encara té molt a dir. Però aquesta força la vam voler barrejar amb la frescor i els aromes que caracteritzen al Macabeu i que ens transporten al passat, tot recordant els vins que es feien a Ulldecona, fa quasi mig segle, quan encara hi havia vinyes d'aquest raïm que el temps ha fet desaparèixer. Nostàlgia en estat pur.

El nostre negre l’hem elaborat a partir de Garnatxa Peluda i Samsó, amb uns tocs de Syrah i Merlot. Un vi amb molta fruita vermella, amb la força de la joventut però amb elegància. De nou, volíem unir sabors i aromes d'unes vinyes de gran tradició per a obtenir un resultat final molt jove i fresc.

Un tercer vi, 'Les Moles Criança', ha adquirit amb dotze mesos de criança en bota de roure francès una personalitat marcada, però amb un llarg recorregut. La Garnatxa Negra i el Syrah li aporten tocs de cirera licorosa, balsàmic fresc, torrats i cacau, regalèssia roja… Un vi que a dia d'avui es troba en un estat quasi perfecte, però que ens ha de donar sorpreses molt agradables en els propers anys.

Carmen Sauch, propetaria, maitre i sumiller, transmet aquest sentiment pel vi i per la nostra terra:

«La vinya és com un fill estimat...
la terra on creix és fonamental,
però la mà que el meix el farà ser únic.
Aquest vi és com els nostres fills,
un petit reflex del que som».
Carmen Sauch

Vins Les Moles - Ulldecona


Les Moles (inici)

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook