PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "LES MOLES - COCINA Y TERRITORIO" | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


19/4/2018

El dijous dia 19 d’abril, a les 19.30 hores, als jardins del Restaurant LES MOLES (Ulldecona), es va presentar el llibre “Les Moles – Cocina y Territorio”, un recull del que ha estat i és la historia del restaurant i la seua manera tan particular d’entendre i viure la cuina. Amb la presencia dels prologuistes del llibre Tomás Guash, periodista i amic de l’autor, i de Paco Zapater, advocat i també amic de la família, i de David Figueres Editor de Planeta Gastro.


Les Moles  : PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "LES MOLES - COCINA Y TERRITORIO" 


Les Moles – Cocina y Territorio no és un llibre d’història, ni un llibre de receptes... És la vida i la passió de Jeroni Castell plasmades en paper, és la mostra que tocar fons no està renyit en aconseguir l’èxit, és el com fer real la frase “Estem aquí perquè no sabíem que era impossible”.


Les Moles  : PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "LES MOLES - COCINA Y TERRITORIO"


Jeroni Castell, cuiner per necessitat i ara escriptor per casualitat, en aquestes 190 pàgines descriu una vida de cuina i una cuina que és vida, en un relat amè, informal i molt proper, acompanyat de fantàstiques imatges, d’ahir i d’avui, que fan la lectura del llibre un goig per a la vista. Un bon resum del que és Ulldecona, Les Moles, i la cuina de territori. Es tracta d’una història poc mediàtica que es mereixia sortir de l’anonimat.


El llibre comença amb un passeig per Ulldecona i la seva història, poble on va nàixer i créixer Jeroni, i on va voler per damunt de tot situar el seu restaurant, tot i saber que el camí aquí no seria fàcil, que hauria estat més senzill muntar el seu projecte a un altre lloc.  Ens parla també de la seva visió de la cuina i la vida, amb un apartat dedicat a “seu” equip: l’Espanyol. Ser perico diu haver-li marcat el caràcter amb aquest tret característic d’anar sempre contracorrent. Els cinc productes fetitxe del cuiner: l’arròs, la cabra Hispànica, les ostres, l’oli d’oliva i la tonyina roja també tenen cabuda en el relat. Ens dóna una pinzellada de cada un d’aquests productes de proximitat que sempre estan presents en els menús degustació del restaurant. Finalment un petit receptari amb aquells plats que s’han convertit en referents a la cuina de Les Moles. La cirereta del pastís la posa Pau Castell, el fill gran de Carmen i Jeroni, amb un text molt emotiu dedicat als seus pares. Una sorpresa fins i tot per al mateix Jeroni que no ho va saber fins al dia abans d’enviar el llibre a impremta, ja que Pau va demanar a l’editorial que li guardessin el secret fins a l’últim dia. 


El llibre, que ha estat editat per la Editorial Planeta Gastro, el segell d’Editorial Planeta dedicat al contingut gastronòmic, disposa d’un contingut de qualitat amb una presentació molt cuidada i format molt atractiu per al públic.


Durant la presentació els prologuistes van destacar l’amistat que els uneix amb Jeroni i família, i el seu treball i constància durant aquests vint-i-cinc anys. Jeroni va agrair una vegada més a tots els que han passat per Les Moles, ja sigui com a clients o com a treballadors, la seua col·laboració a fer del restaurant el que és avui dia.


 Les Moles  : PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "LES MOLES - COCINA Y TERRITORIO" 

 

El llibre es pot adquirir ja a la nostra tenda online i a les llibreries d’Ulldecona i, en breu començarà la distribució a nivell nacional.

 

Les Moles (inici)

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook