ELS NOUS JARDINS DE LES MOLES | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


8/6/2018

En breu Les Moles comptarà amb un nou espai de jardins enfront de la pedrera, gràcies a una gran ampliació de 4.000 m2 que avarca el terreny que envolta el restaurant i el saló de banquets. Aquest nou espai exterior disposarà de quatre zones enjardinades connectades entre si per passadissos per no perdre’s cap instant de les celebracions. Aquests nous espais estaran disponibles en tan sols deu dies.


Una de les quatre zones que s’està creant estarà destinada a la celebració de cerimònies així com altres actes culturals o d’oci com poden ser presentacions. Amb una immillorable situació en front de l’antiga pedrera de Les Moles, es crearà un ambient selecte i màgic per a tots aquests tipus d’esdeveniments.


Les Moles  : ELS NOUS JARDINS DE LES MOLES


Hem ampliat l’antiga zona d’aperitius dels jardins pensant en aquelles celebracions grans que requereixen més espai, fent així a que tothom gaudeixi del màxim confort el dia de la seva celebració i es sentin com a casa seva.

Aprofitant la meravellosa zona exterior de la que disposa Les Moles, hem creat un menjador a l’aire lliure per a les nits d’estiu. Els nostres clients podran organitzar les seves celebracions de principi a fi als nostres jardins, ja que ho estem preparant tot per poder gaudir com mai d’aquests sopars, així com de concerts o altres esdeveniments a la fresca.

Tot i que, com ja hem dit, els jardins estaran acabats en breu i en podrem gaudir amb total disponibilitat, la posada de llarg d’aquest  nou menjador a l’aire lliure serà el sopar concert del proper dia 13 de juliol amb tota la banda de música de Sabina. Pensem que és el millor esdeveniment possible per donar la benvinguda a aquesta nova zona.


Les Moles  : ELS NOUS JARDINS DE LES MOLES 


I per últim, però no menys important,  estem creant un parc jardí. Una zona de relax apartada. Un lloc on poder descansar, fer petar la xarrada, prendre una copa o simplement donar un petit passeig per desconnectar i agafar forces per tornar a la celebració.


Les Moles  : ELS NOUS JARDINS DE LES MOLES 


Aquesta ampliació dels jardins és el somni fet realitat de la família de Les Moles. Uns jardins i zones d’oci pensats amb molt molta il·lusió i amor al servei dels clients i amics de Les Moles. Per fi veurem la pedrera de Les Moles com es mereix: guarnida amb flors, arbres i plantes. Uns grans jardins creats al mínim detall per a que romanguin a la memòria.


 

Les Moles (inici)

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook