SABINA PER UN DIA A LES MOLES | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


19/7/2018

I amb aquest van ja 6 anys en els que Les Moles enceta l’estiu amb un concert a l’alçada de les estrelles. Enguany els convidats a l’escenari dels remodelats jardins del restaurant van ser el grup del conegudíssim cantant Joaquin Sabina, amb la seva Noche Sabinera.

El passat divendres dia 13 de juliol el restaurant LES MOLES va celebrar el seu ja tradicional sopar concert d’estiu amb el grup Noche Sabinera. La nit va començar a les 21 hores puntualment amb els aperitius al jardí al més pur estil Les Moles, presentant les noves creacions de la cuina del restaurant. Més tard els comensals van seure cadascú a la seva taula per acabar de gaudir dels plats de Les Moles. I amb els cafès i la barra lliure, al voltant de les 12 de la matinada, començava un concert que duraria unes dues hores i que ens va fer gaudir de la bona música de l’artista.


Les Moles  : SABINA PER UN DIA A LES MOLES 


Les Moles  : SABINA PER UN DIA A LES MOLES 


El concert va impressionar un any més a tots els assistents que no van deixar d’elogiar les novetats que els envoltaven amb els més 4000 m2 dels incomparables jardins del restaurant. La gent ho passar estupendament cantant les cançons des de les taules i també al micròfon, ja que el grup va convidar a cantar amb ells a aquells valents que s’hi van atrevir.

Un any més una nit espectacular i memorable per a tots els assistents i també per a tota la família de LES MOLES.


Les Moles  : SABINA PER UN DIA A LES MOLES 

 

Les Moles (inici)

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook