1ª EDICIÓ NITS D’ESTIU A LES MOLES | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


29/8/2020


1ª EDICIÓ NITS D’ESTIU A LES MOLES


Ahir, divendres 28, posavem punt i final a la primera edició de les Nits d’Estiu a Les Moles. Ja feia temps que ens rondava pel cap anar més enllà del típic sopar-concert que portem fent aquests últims anys...


Es podria pensar que la situació actual no és la més ideonea per a iniciar aquest projecte, però certament ens ha donat peu a poder organitzar tres Nits d’Estiu magnifiques, de manera més precipitada del que ens hagués agradat i amb alguna que altra dificultat afegida però molt orgullosos del que hem aconseguit.


Les Moles  : 1ª EDICIÓ NITS D’ESTIU A LES MOLES 


Estem molt contents dels resultats i del recolzament de tota la gent que ha confiat en nosaltres. Han sigut tres nits molt diferents, cadascuna amb les seves peculiaritats i es que, tal com vam anunciar des d’un principi, a Les Moles, no hi ha dos Nits d’Estiu iguals.

Aquesta primera edició ha constat de tres nits:

-          Sopar- concert amb Quico El Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, que ens van oferir una nit de Sant Joan màgica que recordarem sempre.

-          Sopar – concert amb Chenoa, una gran artista i una gran persona que va aconseguir emocionar-nos amb la seva música i el seu humor.

-          Sopar- concert amb ABBA “The new experience”, una banda amb un talent extraordinari amb tota la qualitat, elegància y màgia del grup suec ABBA. 


Les Moles  : 1ª EDICIÓ NITS D’ESTIU A LES MOLES


En totes elles hem hagut de treballar moltíssim per a poder garantir el compliment de les mesures de seguretats pertinents, però certament la col·laboració de tots vosaltres ens ho posa més fàcil i totes les nits hem aconseguit oferir un espectacle segur, bonic i divertit i així volem seguir fent-ho.

Les Nits d’Estiu a Les Moles naixen amb la idea d’anar més enllà, volem aconseguir una programació estable d’esdeveniments per a oferir experiències inoblidables i per això ens posem a treballar en la segona edició i comencem a preparar les nits i els espectacles que la conformarà.


Aquesta edició hem contat amb tres espectàcles musicals però ja sabeu que a les Nits d’Estiu a Les Moles podeu trobar qualsevol cosa, des d’espectacles de màgia, cine, humoristes... 

 

Les Moles Restaurant

Les Moles Events

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

Contacta per Whatsapp

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook


Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020

Programa Leader. Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural