SOPAR ESTRENA NOU MENÚ DEGUSTACIÓ 2019 - MICROCLIMAX | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


2/3/2019

Ahir a la nit, dia 1 de març, vam celebrar el ja tradicional sopar d’estrena del nostre menú degustació, enguany anomenat “MICROCLIMAX”, un homenatge al nostre territori i al producte de proximitat amb el toc d’humor que ens caracteritza i sempre amb l’objectiu final de generar plaer a través de la nostra cuina.

Les Moles  : SOPAR ESTRENA NOU MENÚ DEGUSTACIÓ 2019 - MICROCLIMAX 

Per maridar aquest primer servei vam tenir el plaer degustar una selecció de cinc vins de Bodegas Mas Alta, un celler de referència dins la DOQ Priorat, de la Vilella Alta. Per parlar-nos d’aquests extraordinaris vins, típicament prioratins però envoltats d’una calidesa i elegància especials, vam comptar amb la presència de Manel Subirà Pociello, un conegut sommelier i gran amic de la casa, que ens va explicar la filosofia d’aquest celler nascut a finals dels noranta amb l’assessorament tècnic de Michel Tardieu, reputat i reconegut enòleg francès.

Les Moles  : SOPAR ESTRENA NOU MENÚ DEGUSTACIÓ 2019 - MICROCLIMAX 

El nou menú degustació de Les Moles consta, per primera vegada, de 25 tastos. 25 noves creacions que han estat fruit de l’intens treball d’un equip totalment entregat, fruit de les experiències viscudes per Jeroni en els seus viatges a la Xina i al Brasil, i també fruit de les nostres ganes de seguir experimentant amb la tècnica, de seguir un camí que vam començar fa 26 anys i que encara té un llarg recorregut per endavant.

Volem agrair personalment totes les persones que ahir a la nit ens van acompanyar, gent de casa que sempre està al nostre costat i que creu en la feina que fem. També als mitjans per la seua dedicació i per estar sempre al peu del canó. Gràcies a tots per fer-ho possible!Les Moles  : SOPAR ESTRENA NOU MENÚ DEGUSTACIÓ 2019 - MICROCLIMAX 

 
  • SOPAR ESTRENA NOU MENÚ DEGUSTACIÓ 2019 - MICROCLIMAX
  • SOPAR ESTRENA NOU MENÚ DEGUSTACIÓ 2019 - MICROCLIMAX
  • SOPAR ESTRENA NOU MENÚ DEGUSTACIÓ 2019 - MICROCLIMAX
 

 

Les Moles (inici)

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook