NOTA INFORMATIVA COVID-19 | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


13/3/2020

Degut a la situació excepcional que estem vivint durant aquests dies, des de Les Moles volem informar que hem pres totes les mesures necessàries per reduir el risc de contagi i poder seguir treballant per oferir-vos els nostres serveis amb un clima de normalitat i seguretat per a tothom.

A banda de totes les mesures preventives i d’higiene recomanades per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya i del protocol recomanat per l’empresa que ens assessora en riscos laborals, hem pres la decisió d’incloure mesures extraordinàries, més allà de tot el recomanat, com és REDUIR L’AFORAMENT del restaurant, per incrementar així la distancia de seguretat i garantir el servei extremant precaucions.

Ens trobem front una situació nova, difícil per al nostre sector, de molta incertesa, desconeguda per a tothom, però apel·lem al coneixement de les autoritats i la responsabilitat de tots per seguir avant i intentar minimitzar tots els danys que suposarà.


~

Debido a la situación excepcional que estamos viviendo durante estos días, desde Les Moles queremos informar que hemos tomado todas las medidas necesarias para reducir el riesgo de contagio y poder seguir trabajando para ofreceros nuestros servicios con un clima de normalidad y seguridad para todos.

Aparte de todas las medidas preventivas y de higiene recomendadas por la Consejería de Sanidad de la Generalitat de Cataluña y del protocolo recomendado por la empresa que nos asesora en riesgos laborales, hemos tomado la decisión de incluir medidas extraordinarias, más allà de todo lo recomendado, como es REDUCIR EL AFORO del restaurante, para incrementar así la distancia de seguridad y garantizar el servicio extremando precauciones.

Nos encontramos ante una situación nueva, difícil para nuestro sector, de mucha incertidumbre y desconocida para todos, pero apelamos al conocimiento de las autoridades y la responsabilidad de todos para seguir adelante e intentar minimizar los daños que supondrá.

.

#conconocimiento #protocolodeseguridad


etiquetes les moles

 

Les Moles Restaurant

Les Moles Events

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

Contacta per Whatsapp

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook


Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020

Programa Leader. Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural