ESPECTACLE - EL NOU MENÚ DEGUSTACIÓ DE LES MOLES | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


13/3/2018

El passat divendres dia 9 de març varem celebrar el ja tradicional sopar d’estrena del menú degustació 2018 anomenat “ESPECTACLE” amb el qual el producte de proximitat i la cuina creativa i juganera van sorprendre de nou els paladars de tots els comensals assistents a l’esdeveniment.

Les Moles  : ESPECTACLE - EL NOU MENÚ DEGUSTACIÓ DE LES MOLES

Aquest any per a maridar aquest primer servei del nou menú vam tenir la gran sort de comptar amb un celler emblemàtic de la DO Jerez com és Bodegas Emilio Hidalgo, tot un referent en aquests vins de llarga criança. El senyor Juan Manuel Hidalgo, un dels propietaris d’aquest celler familiar, va ser l’encarregat de dirigir maridatge, i ens va fer partícips dels seus amplis coneixements sobre un producte tan desconegut però tan gastronòmic com és el Jerez.

Els comensals van tastar algunes de les petites joies d’aquest celler basades amb els raïms Palomino Fino i Pedro Ximenez, amb criances mínimes de 15 anys i alguna de més de 40 anys, inclòs un vi amb mares de l’any 1861.


Les Moles  : ESPECTACLE - EL NOU MENÚ DEGUSTACIÓ DE LES MOLES


Va ser una experiència única tant per la qualitat dels productes com per la forma de vinificar aquests raïms i el concepte del terroir aplicat a un clima i a un sòl propis dels vins de Jerez. Aquest celler produeix uns vins d’alta gama amb els que Les Moles va voler trencar el concepte del típic maridatge, convertint la nit en una experiència diferent de tot el que s’havia fet fins ara al restaurant.

“Espectacle” el nou menú degustació de Les Moles de consta de vint noves creacions, fruit de cinc mesos de treball a la cuina de Les Moles, i basades amb el producte de proximitat, la tècnica com a camí a seguir i la diversió com a objectiu.

Espectacle és la representació o funció que es presenta davant un públic per tal d’entretenir.


 Les Moles  : ESPECTACLE - EL NOU MENÚ DEGUSTACIÓ DE LES MOLES


El menú Espectacle està ja disponible a la carta de Les Moles.

 

Les Moles (inici)

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook