ARA QUE TENIM VIN-I-CINC ANYS... | Les Moles

CAT ES EN

RESERVES

+34 977 573224


5/12/2017


Ara que tenim vinc vint-i-cinc  anys, 
ara que encara tenim força, 
que no tenim l’ànima morta, 
i ens sentim bullir la sang

 

Fa cinc o sis anys, va aparèixer un dia a dinar a Les Moles Joan Manuel Serrat. El meu cantant de referència, amb el que em vaig enamorar, amb el que vaig cantar la meua joventut i, també, la meua maduresa. Li vaig dir; "els meus fills et tenen una mica de mania, perquè al nostre cotxe sempre estàs tu cantant"...."No els fotigues aquestes pallisses!!!" em va contestar. No li vaig fer cas i a base d’aquestes "pallisses" ara  els hi agrada i tot!!! Deu ser allò de que: "la letra con sangre entra"... Jejeje.

Ara, al moment de fer balanç dels vint-i-cinc anys de Les Moles, ell em torna a servir de referència. És què aquest home té cançons per a tots els moments.

Avui se compleixen vint-i-cinc anys d’aquell llunyà 5 de desembre de 1.992, era dissabte a les 20.30 hores, el dia que vam obrir Les Moles. Érem joves, atrevits, inconscients i tot això et porta a ser valent o, almenys, a no veure el perill.


 Les Moles  : ARA QUE TENIM VIN-I-CINC ANYS...


En aquests vint-i-cinc anys les hem passat de tots els colors... Inclòs moments bons. Ens donaria, no per escriure un llibre com el que estem preparant, si no per fer un col·leccionable, però tot ho donem per bo. Han sigut vint-i-cinc anys intensos, probablement, perquè jo sóc intens i conviure en mi és intensitat pura. No donar mai una pilota per perduda, no tindre mai un moment de recuperació. Això, ho entenc, se fa dur moltes vegades i no fa fàcil el dia a dia al meu costat. Però quan miro enrere i veig el què entre tots hem aconseguit, em sento content i orgullós. Ningú ens va dir que seria fàcil.


Les Moles  : ARA QUE TENIM VIN-I-CINC ANYS...


Els dic de vegades a la nostra "tropa" que si quan vam obrir haguéssim preguntat a algú que vint-i-cinc anys després: "o l’home tornaria a la lluna o aquell restaurant que, aquell dia, obria faria el camí que ha fet", quasi tothom hagués contestat que l’home tornaria a la lluna... Només era repetir una cosa que ja s’havia  fet. Però la resposta bona era l’altra!!!

Natros hem fet aquest camí, segurament, perquè no sabíem que era impossible. Tothom ho sabia menys natros.  Érem tan ignorants que no ens hem vam adonar. I això ens va portar a "pedalar" fort cada dia per aconseguir-ho.

Però això no ho hem fet sols. Ho hem  fet en molta i molta gent: Els familiars, els amics, els clients, els que han treballat en natros... Moltíssima gent a la qual us ho volem agrair. A tots i cada un de vatros personalment. Pel suport, per la força, pels ànims, per la confiança; per tot!!! Sense vatros aquest camí hauria estat impossible.

I ara què?... Ara ja som una mica menys joves però continuem sent atrevits, tenim una bona dosi  d’inconsciència, de vegades massa per l’edat que tenim, i per tant continuem tenim força, no tenim l’ànima morta i ens continua bullint la sang, igual que a Serrat. 

I també, com Serrat, volem seguir al peu del canó. Volem seguir sent "pipiolos", volem continuar somiant i volem continuar tenint la suficient ingenuïtat per a pensar  que lo millor de Les Moles està per arribar!!!!

Jeroni Castell


 Les Moles  : ARA QUE TENIM VIN-I-CINC ANYS... 

Les Moles (inici)

Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, Km. 2 - Ulldecona
Tel. +34 977 573224
Fax +34 977 720677
lesmoles@lesmoles.com
informació i avís legal
política de cookies

segueix-nos a instagram

segueix-nos a twitter

segueix-nos a facebook